Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση για την ταινία Doom

*
Universal 1440 Entertainment, το τμήμα της Universal που ασχολείται με την παραγωγή ταινιών που κυκλοφορούν αποκλειστικά ψηφιακά ή σε DVD, ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία της επερχόμενης ταινίας Doom, θα καθυστερήσει λιγάκι. Το λανσάρισμα της μεταφέρεται για το Φθινόπωρο του 2019, απόφαση που λήφθηκε προκειμένου οι παραγωγοί να έχουν περισσότερο χρόνο να δουλέψουν στον τομέα των VFX και ειδικά στο κομμάτι που διαδραματίζεται στην Κόλαση. Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο και στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Tony Giglio (S.W.A.T.: Under Siege, Resident Evil: Afterlife). Στο cast μετέχουν οι Nina Bergman, Amy Manson (Once Upon a Time, The White Princess), Dominic Mafham (Doctor Who, Humans), Clayton Adams (Stealth) και πολλοί άλλοι. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στις εγκαταστάσεις της UAC και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Phobos Compound, με το σενάριο να περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα πεζοναυτών που έχουν σταλεί εκεί με σκοπό την εξερεύνηση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*